8 Οικονομικές επιλογές υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Πίνακας Περιεχομένων

Είστε κουρασμένοι από το να σπαταλάτε πολλά χρήματα για την ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα; Ε, μην ανησυχείτε άλλο! Σας έχουμε καλυμμένους με 8 οικονομικές υποχρεωτικές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου.

Από την κάλυψη ευθύνης έως την οδική βοήθεια, έχουμε συγκεντρώσει μια σύνθετη λίστα για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Άρα ζωντανέψτε και ετοιμαστείτε να εξοικονομήσετε μερικά σοβαρά χρήματα ενώ εξασφαλίζετε το όχημά σας. Ας εξερευνήσουμε αυτές τις οικονομικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να οδηγείτε με ηρεμία.

Ασφάλιση Ευθύνης

Κατά την επιλογή της αστικής ευθύνης για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα οφέλη της ολοκληρωμένης προστασίας. Η αστική ευθύνη είναι ένας κρίσιμος παράγοντας της ασφάλισης αυτοκινήτου που σας προστατεύει οικονομικά αν κριθείτε υπεύθυνοι για ζημιές σε περιουσία κάποιου άλλου ή για τραυματισμό κάποιου σε ατύχημα. Στην Ελλάδα, η αστική ευθύνη είναι υποχρεωτική και υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν οι οδηγοί.

Η ελάχιστη αστική ευθύνη που απαιτείται στην Ελλάδα είναι 1.000.000 ευρώ για σωματική βλάβη ή θάνατο ανά άτομο και 1.000.000 ευρώ για ζημιά σε περιουσία. Αυτές οι ελάχιστες απαιτήσεις διασφαλίζουν ότι έχετε επαρκή κάλυψη για να αποζημιώσετε άλλους για οποιεσδήποτε ζημιές ή τραυματισμούς προκλήθηκαν λόγω των ενεργειών σας στο δρόμο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα ελάχιστα όρια μπορεί να μην είναι αρκετά για να καλύψουν πλήρως όλες τις δαπάνες σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος.

Η επιλογή της ολοκληρωμένης προστασίας μπορεί να σας παρέχει πρόσθετη κάλυψη πέρα από τις ελάχιστες απαιτήσεις αστικής ευθύνης. Η ολοκληρωμένη κάλυψη περιλαμβάνει προστασία κατά της κλοπής, της βανδαλισμού, της ζημιάς λόγω καιρικών συνθηκών και άλλων μη σύγκρουσης περιστατικών. Αν και η ολοκληρωμένη κάλυψη δεν είναι υποχρεωτική, μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία γνωρίζοντας ότι είστε οικονομικά προστατευμένοι σε μια ευρύτερη γκάμα καταστάσεων.

Κατά την επιλογή της αστικής ευθύνης για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στην Ελλάδα, είναι α

Κάλυψη σύγκρουσης

Για να διασφαλίσετε ολοκληρωμένη προστασία για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στην Ελλάδα, σκεφτείτε να προσθέσετε κάλυψη σύγκρουσης στην ασφαλιστική σας σύμβαση. Η κάλυψη σύγκρουσης είναι μια προαιρετική επιπλέον κάλυψη που σας προστατεύει οικονομικά σε περίπτωση που το όχημά σας υποστεί ζημιά από σύγκρουση, ανεξάρτητα από τον υπεύθυνο.

Εδώ είναι τέσσερα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε την κάλυψη σύγκρουσης:

 1. Επισκευή σύγκρουσης: Εάν το αυτοκίνητό σας εμπλακεί σε ατύχημα, η κάλυψη σύγκρουσης θα βοηθήσει να καλύψει τα έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης του οχήματός σας. Αυτό περιλαμβάνει τη ζημιά που προκαλείται από τη σύγκρουση με άλλο όχημα, ένα αντικείμενο ή ακόμη και ανατροπή.
 2. Αυτοπαγωγές: Όταν προσθέτετε κάλυψη σύγκρουσης στην ασφαλιστική σας σύμβαση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ποσό αυτοπαγωγής. Αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας πριν από την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία σας. Να έχετε υπόψη ότι υψηλότερες αυτοπαγωγές συνήθως έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές.
 3. Ηλικία και αξία του αυτοκινήτου σας: Η ηλικία και η αξία του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την απόφαση εάν η κάλυψη σύγκρουσης αξίζει τον κόπο. Εάν το αυτοκίνητό σας είναι παλαιότερο ή έχει χαμηλή αξία, οι δαπάνες για την κάλυψη σύγκρουσης μπορεί να υπερισχύσουν των πιθανών οφελών.
 4. Ασφαλιστικές εισφορές: Η προσθήκη κάλυψης σύγκρουσης στην ασφαλιστική σας σύμβαση θα αυ

Ολοκληρωμένη Κάλυψη

Όταν πρόκειται για ολοκληρωμένη κάλυψη για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στην Ελλάδα, υπάρχουν μερικά καίρια σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να κατανοήσετε τα όρια και τα αποθεματικά της πολιτικής σας, τα οποία θα καθορίσουν πόσο θα καλύπτει η ασφάλειά σας σε περίπτωση απαίτησης.

Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές πρόσθετης κάλυψης για να ενισχύσετε την ολοκληρωμένη σας κάλυψη, όπως κάλυψη για κλοπή, βανδαλισμό και φυσικές καταστροφές.

Η κατανόηση αυτών των σημείων θα σας βοηθήσει να πάρετε ενημερωμένες αποφάσεις κατά την επιλογή της ολοκληρωμένης σας κάλυψης.

Όρια Πολιτικής και Αυτοπαθαίνοντα

Οι περιορισμοί και οι αφερεγγυότητες της πολιτικής σας για την ολοκληρωμένη κάλυψη θα καθορίσουν το βαθμό προστασίας για το όχημά σας στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές για να πάρετε μια ενημερωμένη απόφαση.

Εδώ είναι τέσσερις κύριοι παράγοντες να λάβετε υπόψην σας όταν πρόκειται για τους περιορισμούς της πολιτικής και τις επιλογές αφερεγγυότητας για την ολοκληρωμένη κάλυψη:

 1. Περιορισμοί πολιτικής: Αυτοί είναι οι μέγιστοι ποσοί που η ασφαλιστική σας εταιρεία θα πληρώσει για καλυμμένες ζημιές. Είναι κρίσιμο να επιλέξετε περιορισμούς που προστατεύουν επαρκώς το όχημά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής.
 2. Επιλογές αφερεγγυότητας: Οι αφερεγγυότητες είναι τα ποσά που είστε υπεύθυνοι να πληρώσετε πριν η ασφάλειά σας αρχίσει να ισχύει. Υψηλότερες αφερεγγυότητες μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερες ασφάλειες, αλλά είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια αφερεγγυότητα που μπορείτε να αντέξετε άνετα σε περίπτωση αποζημίωσης.
 3. Περιορισμοί ολοκληρωμένης κάλυψης: Αυτό αναφέρεται στο μέγιστο ποσό που η ασφαλιστική σας εταιρεία θα πληρώσει για ζημιές που προκαλούνται από μη-σύγκρουση περιστατικά, όπως κλοπή, βανδαλισμός και φυσικές καταστροφές.
 4. Περιορισμοί ειδικής κάλυψης: Ορισμένες πολιτικές ολοκληρωμένης κάλυψης μπορεί να έχουν συγκεκριμένους περιορισμούς για ορισμένα αντικείμενα, όπως εξοπλισμός ήχου ή προσαρμοσμένα μέρη. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αυτούς τους περιορισμούς για να διασφαλίσετε ότι καλύπτουν τις ανάγκες σ

Επιπρόσθετες επιλογές κάλυψης

Λάβετε υπόψη να προσθέσετε επιπλέον κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας στην Ελλάδα για επιπλέον προστασία. Ενώ η ολοκληρωμένη κάλυψη παρέχει ασφάλεια για ζημιές που προκαλούνται από συμβάντα όπως κλοπή, φυσικές καταστροφές και βανδαλισμός, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον επιλογές κάλυψης που μπορείτε να εξετάσετε. Για να καταστήσετε την ασφάλεια σας πιο ολοκληρωμένη, μπορεί να είναι χρήσιμο να εξερευνήσετε ευκαιρίες έκπτωσης και επιλογές συστατικής ασφάλειας.

Οι ευκαιρίες έκπτωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στα ασφάλιστρα της αυτοκινήτου σας. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα προσφέρουν έκπτωση για διάφορους παράγοντες, όπως η έχειν μια καλή οδηγική ιστορία, η εγκατάσταση μέτρων ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας ή η ολοκλήρωση ενός προγράμματος αμυντικής οδήγησης. Εκμεταλλευόμενοι αυτές τις εκπτώσεις, μπορείτε να μειώσετε το κόστος της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας ενώ διατηρείτε την απαραίτητη κάλυψη.

Οι επιλογές συστατικής ασφάλειας μπορούν επίσης να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εξοικονόμηση χρημάτων στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Πολλοί παροχείς ασφαλίσεων προσφέρουν έκπτωση όταν συνδυάζετε πολλές ασφάλειες μαζί, όπως ασφάλεια αυτοκινήτου και ασφάλεια σπιτιού. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα στα ασφάλιστρα ενώ εξασφαλίζετε την ανάλογη κάλυψη για όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Κάλυψη ανεπαρκώς ασφαλισμένου ή μη ασφαλισμένου αυτοκινήτου

Όταν πρόκειται για ασφάλεια αυτοκινήτου, η προστασία ενάντια σε ασφαλιστέους ή υποασφαλισμένους οδηγούς είναι ζωτικής σημασίας. Μία επαρκής κάλυψη σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σας παράσχει οικονομική ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος.

Χωρίς αυτήν, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικά έξοδα και το βάρος του να αναζητήσετε αποζημίωση από έναν ασφαλιστικά μη καλυμμένο οδηγό.

Επαρκής προστασία απέναντι σε ασφαλιστικούς ενόχους

Βεβαιωθείτε για την προστασία σας από ασφαλιστικούς οδηγούς χωρίς ασφάλιση με το Ασφάλιση Ανεμπίστευτου/Υποασφαλισμένου Οδηγού. Αυτή η κάλυψη σας παρέχει την απαραίτητη οικονομική ασφάλεια σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα με έναν ανεμπίστευτο ή υποασφαλισμένο οδηγό. Εδώ είναι τέσσερις βασικοί λόγοι για τους οποίους η κατοχή αυτής της κάλυψης είναι ζωτικής σημασίας:

 1. Ηρεμία του πνεύματος: Με το Ασφάλιση Ανεμπίστευτου/Υποασφαλισμένου Οδηγού, μπορείτε να έχετε ηρεμία του πνεύματος γνωρίζοντας ότι είστε επαρκώς προστατευμένοι από τυχόν οικονομικές απώλειες που προκαλούνται από ασφαλιστικούς οδηγούς χωρίς ασφάλιση.
 2. Ιατρικά έξοδα: Εάν εσείς ή οι επιβάτες σας υποστούν τραυματισμούς σε ένα ατύχημα με έναν ασφαλιστικό οδηγό χωρίς ασφάλιση, αυτή η κάλυψη μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των ιατρικών εξόδων που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια του υπαιτίου οδηγού.
 3. Ζημιές στην περιουσία: Η Ασφάλιση Ανεμπίστευτου/Υποασφαλισμένου Οδηγού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κάλυψη των δαπανών για την επισκευή ή αντικατάσταση του οχήματός σας ή άλλης περιουσίας που έχει υποστεί ζημιά σε ένα ατύχημα που προκαλείται από έναν ασφαλιστικό οδηγό χωρίς ασφάλιση.
 4. Δικαστικά έξοδα: Στην δυσάρεστη περίπτωση που χρειαστεί να προβείτε σε νομικές ενέργειες κατά ενός ασφαλιστικού οδηγού χωρίς ασφάλιση, αυτή η κάλυψη μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των σχετικών δικαστικών εξόδων και δικαστικών τελών.

Οικονομική Ασφάλεια σε Ατυχήματα

Ένας κύριος λόγος για να περιλάβετε Κάλυψη Ανεπαρκούντων/Ασφαλισμένων Οχημάτων στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας είναι η οικονομική ασφάλεια που παρέχει σε περιπτώσεις ατυχημάτων με ασφαλιστικά άτομα που δεν έχουν ασφάλιση.

Στην Ελλάδα, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί που δεν έχουν ασφάλιση αυτοκινήτου, πράγμα που σημαίνει ότι αν εμπλακείτε σε ένα ατύχημα με έναν από αυτούς τους οδηγούς, μπορεί να μην λάβετε καμία οικονομική αποζημίωση από την ασφαλιστική τους εταιρεία. Αυτό είναι όπου μπαίνει σε εφαρμογή η Κάλυψη Ανεπαρκούντων/Ασφαλισμένων Οχημάτων.

Αυτός ο τύπος κάλυψης διασφαλίζει ότι είστε προστατευμένοι οικονομικά αν εμπλακείτε σε ένα ατύχημα με έναν οδηγό που δεν έχει ασφάλιση ή έχει ανεπαρκή ασφάλιση. Μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των ιατρικών εξόδων, των επισκευών του οχήματος και άλλων δαπανών που προκύπτουν από το ατύχημα. Επιπλέον, αν χρειαστεί νομική εκπροσώπηση, αυτή η κάλυψη μπορεί να βοηθήσει επίσης με τις δαπάνες που συνδέονται με την πρόσληψη ενός δικηγόρου για να σας εκπροσωπήσει στο δικαστήριο.

Προσωπική Προστασία από Τραυματισμούς

Για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου χαμηλού κόστους στην Ελλάδα, πρέπει να λάβετε υπόψη την ασφάλεια ατυχημάτων προσωπικού τραυματισμού. Αυτή η κάλυψη σχεδιάστηκε για να προσφέρει κάλυψη για τα ιατρικά έξοδα για εσάς και τους επιβάτες σας σε περίπτωση αυτοκινητικού ατυχήματος.

Εδώ είναι τέσσερα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια προσωπικού τραυματισμού:

 1. Παροχές ασφάλισης χωρίς απόδειξη ευθύνης: Η ασφάλεια προσωπικού τραυματισμού αναφέρεται συχνά ως ασφάλιση "χωρίς απόδειξη ευθύνης" διότι παρέχει κάλυψη ανεξαρτήτως του ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν είστε υπεύθυνος, μπορείτε να λάβετε παροχές για να καλύψετε τα ιατρικά έξοδά σας.
 2. Κάλυψη ιατρικών εξόδων: Η ασφάλεια προσωπικού τραυματισμού συνήθως καλύπτει μια σειρά ιατρικών εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών νοσοκομείου, των εξόδων για γιατρούς, των δαπανών αποκατάστασης και ακόμα και των εξόδων κηδείας σε περίπτωση θανάτου. Προσφέρει οικονομική προστασία και ησυχία γνωρίζοντας ότι οι ιατρικοί λογαριασμοί σας θα είναι καλυμμένοι.
 3. Κάλυψη για τους επιβάτες: Η ασφάλεια προσωπικού τραυματισμού καλύπτει όχι μόνο τα ιατρικά έξοδά σας, αλλά παρέχει επίσης παροχές για τους επιβάτες σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι είναι προστατευμένοι και μπορούν να λάβουν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη εάν τραυματιστούν σε ένα ατύχημα.
 4. Προαιρετικά όρια κάλυψης: Στην Ελλάδα, το ελάχιστο όριο κάλυψης για την ασφάλεια προσωπικού τραυματισμού κα

Βοήθεια στον δρόμο

Αν έχετε κάλυψη για προσωπικές τραυματικές αποζημιώσεις, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την επιπλέον άνεση της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα. Η οδική βοήθεια είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που μπορεί να σας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στους δρόμους. Είτε αντιμετωπίζετε ένα ελαττωματικό ελαστικό είτε έχετε εξαντλήσει το καύσιμο, η οδική βοήθεια μπορεί να σας βοηθήσει να επανέλθετε γρήγορα και με ασφάλεια.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της οδικής βοήθειας είναι η επισκευή ελαστικού. Αν απροσδόκητα έχετε ένα ελαττωματικό ελαστικό κατά την οδήγηση στην Ελλάδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο και αυτοί θα οργανώσουν την άφιξη ενός επαγγελματία τεχνικού στην τοποθεσία σας για να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαστικό σας. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και ταλαιπωρία προσπαθώντας να αλλάξετε το ελαστικό μόνοι σας ή να βρείτε ένα κοντινό εργαστήριο επισκευής.

Εκτός από την επισκευή ελαστικού, η οδική βοήθεια προσφέρει επίσης έκτακτη βοήθεια καυσίμου. Αν εξαντληθείτε από καύσιμο στον δρόμο, απλώς καλέστε τον ασφαλιστικό σας πάροχο και αυτοί θα οργανώσουν την παράδοση καυσίμου στην τοποθεσία σας. Αυτή η υπηρεσία εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε εγκλωβισμένοι στον δρόμο, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε το ταξίδι σας χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Κάλυψη ενοικίασης αυτοκινήτου

Η κάλυψη του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την απόκτηση οικονομικής υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Έχοντας κατάλληλη κάλυψη για τα ενοικιαζόμενα οχήματα εξασφαλίζετε ότι είστε προστατευμένοι σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Παρακάτω παρουσιάζονται τέσσερα οφέλη ασφάλισης ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αναζήτηση κάλυψης:

 1. Απαλλαγή από απώλεια/ζημιά: Αυτή η κάλυψη σας προστατεύει από οικονομική ευθύνη εάν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο υποστεί ζημιά ή κλοπή. Συνήθως περιλαμβάνει μια εαυτού επιβάρυνση, αλλά μπορεί να σας σώσει από το να πληρώσετε τον πλήρη κόστος επισκευής ή αντικατάστασης.
 2. Ευθύνη ασφάλειας: Αυτή η κάλυψη παρέχει προστασία σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου ή τραυματίσετε κάποιον κατά την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να έχετε επαρκή κάλυψη ευθύνης για να αποφύγετε δυνητικές νομικές και οικονομικές συνέπειες.
 3. Ατυχήματα προσωπικού: Αυτή η κάλυψη παρέχει ιατρικά έξοδα και οφέλη θανάτου από ατυχήματα για εσάς και τους επιβάτες σας σε περίπτωση ατυχήματος. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του οικονομικού βάρους των ιατρικών λογαριασμών και να παρέχει ηρεμία του νου κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.
 4. Οδική βοήθεια: Αυτό το οφέλη παρέχει βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή άλλης έκτακτης ανάγκης στο δρόμο κατά την οδήγηση του ενοικ

Κάλυψη νομικών εξόδων

Όταν εξετάζετε τις επιλογές οικονομικής υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να εξετάσετε επίσης την κάλυψη δαπανών νομικών εξόδων. Αυτός ο τύπος κάλυψης παρέχει οικονομική αποζημίωση για τα νομικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από ένα αυτοκινητικό ατύχημα, όπως η πρόσληψη δικηγόρου ή η καταβολή δικαστικών τελών. Αν και δεν απαιτείται από το νόμο, η κάλυψη δαπανών νομικών εξόδων μπορεί να παρέχει αίσθηση ασφάλειας και προστασία από απρόβλεπτα νομικά έξοδα.

Στην Ελλάδα, η κάλυψη δαπανών νομικών εξόδων συνήθως περιλαμβάνει την αποζημίωση των νομικών εξόδων που προκύπτουν από την υπεράσπιση ή τη δίωξη αξίωσης που σχετίζεται με ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα έξοδα που συνδέονται με την πρόσληψη ενός δικηγόρου, τα δικαστικά τέλη και άλλα νομικά έξοδα. Η κάλυψη αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη εάν εμπλακείτε σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα που οδηγεί σε νομική διαμάχη ή εάν χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι σε μια αξίωση που έχει καταθέσει η αντίθετη πλευρά.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η κάλυψη δαπανών νομικών εξόδων συνήθως έχει περιορισμούς και όρους που περιγράφονται στην ασφαλιστική σύμβαση. Αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες περιστάσεις υπό τις οποίες ισχύει η κάλυψη και το μέγιστο ποσό που θα αποζημιωθεί για τα νομικά έξοδα. Είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την ασφαλιστική σας σύμβαση για να κατανοήσετε την κάλυψη και τυχόν περιορισμούς ή αποκλείσεις που μπορεί να

Συνεργάτες insurancemarket.gr