Οι 5 καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτου με καλή τιμολογιακή πολιτική στην Ελλάδα.

Πίνακας Περιεχομένων

Έχετε κουραστεί από την αναζήτηση σε κάθε γωνιά για ασφάλιση αυτοκινήτου που δεν θα σας στοιχίσει πολλά; Μην ψάχνετε περισσότερο! Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις 5 καλύτερες πολιτικές ασφάλισης αυτοκινήτου φιλικές προς το προϋπολογισμό στην Ελλάδα.

Αυτές οι πολιτικές προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη με χαμηλά ασφάλιστρα, ασφάλεια υποχρεωτικής ευθύνης για Έλληνες οδηγούς και ακόμα και φθηνές επιλογές για νεαρούς οδηγούς και οχήματα με χαμηλά χιλιόμετρα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την κάλυψή σας με προαιρετικά πρόσθετα.

Ετοιμαστείτε να εξοικονομήσετε μεγάλα ποσά στην ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς να υποχωρήσετε στην ποιότητα!

Περιεκτική Κάλυψη με Χαμηλές Ασφαλίστρα

Εάν ψάχνετε για ολοκληρωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα χωρίς να χαλάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα βρείτε αρκετές επιλογές με χαμηλές ασφάλειες.

Είτε είστε φοιτητής είτε απλώς ψάχνετε για ένα οικονομικό σχέδιο ασφάλισης, υπάρχουν τρόποι για να διαπραγματευτείτε χαμηλότερες ασφαλίσεις σε ολοκληρωμένη κάλυψη.

Για τους φοιτητές, η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να αποτελέσει σημαντική δαπάνη. Ωστόσο, υπάρχουν οικονομικές επιλογές ασφάλισης διαθέσιμες ειδικά σχεδιασμένες για φοιτητές.

Πολλοί πάροχοι ασφαλειών προσφέρουν εκπτωτικές τιμές για φοιτητές που διατηρούν καλούς βαθμούς ή ολοκληρώνουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Επιπλέον, ορισμένοι ασφαλιστικοί φορείς προσφέρουν εξειδικευμένες πολιτικές σχεδιασμένες για τις ανάγκες των φοιτητών οδηγών, με χαμηλότερες ασφαλίσεις και ολοκληρωμένη κάλυψη.

Για να διαπραγματευτείτε χαμηλότερες ασφαλίσεις σε ολοκληρωμένη κάλυψη, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου.

Πρώτον, σκεφτείτε να αυξήσετε το αφερέγγυο. Επιλέγοντας ένα υψηλότερο αφερέγγυο, μπορείτε να μειώσετε τις πληρωμές της ασφάλειας σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή αποταμίευση για να καλύψετε το αφερέγγυο σε περίπτωση ατυχήματος.

Δεύτερον, διατηρήστε καλό αρχείο οδήγησης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνήθως ανταμείβουν τους ασφαλείς οδηγούς με χαμηλότερες ασφάλειες.

Τέλος, σκεφτείτε να συνδυάσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με άλλες πολιτικές, όπως ασφάλεια κατοικίας, για να προσφέρεστε για έκπτωση πολλαπλών πο

Ασφάλεια Ευθύνης Τρίτων για Έλληνες οδηγούς

Όταν αποκτά κάποιος ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα, είναι απαραίτητο για τους Έλληνες οδηγούς να έχουν ασφάλιση αστικής ευθύνης τρίτων. Αυτός ο τύπος ασφάλισης προστατεύει τους οδηγούς από το οικονομικό βάρος που μπορεί να προκύψει από ζημιές ή τραυματισμούς που προκαλούν σε άλλα άτομα ή στην ιδιοκτησία τους κατά την οδήγηση ενός οχήματος. Στην Ελλάδα, οι απαιτήσεις για την ασφάλιση αστικής ευθύνης τρίτων καθορίζονται από το νόμο και κάθε οδηγός έχει νομική υποχρέωση να έχει αυτήν την ασφάλιση.

Τα οφέλη της ασφάλισης αστικής ευθύνης τρίτων είναι πολλά. Καταρχάς, παρέχει οικονομική προστασία απέναντι σε δαπανηρά νομικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν από μια αγωγή που θα ασκηθεί από τον τραυματισμένο. Επιπλέον, καλύπτει το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης της ζημιωμένης ιδιοκτησίας, είτε πρόκειται για ένα άλλο όχημα είτε για ιδιωτική ιδιοκτησία κάποιου. Επιπλέον, η ασφάλιση αστικής ευθύνης τρίτων καλύπτει επίσης τα ιατρικά έξοδα που προκύπτουν από τον τραυματισμό του τρίτου. Με αυτήν την κάλυψη, οι Έλληνες οδηγοί μπορούν να έχουν την ασφάλεια ότι είναι προστατευμένοι σε περίπτωση ενός δυστυχήματος στον δρόμο.

Φθηνές ασφαλίσεις αυτοκινήτου για νεαρούς οδηγούς

Για να συνεχίσουμε τη συζήτηση για την ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ας εξετάσουμε τώρα το θέμα των φθηνών πολιτικών ασφάλειας αυτοκινήτου για νέους οδηγούς, που μπορούν να παρέχουν προσιτή κάλυψη ενώ πληρούν τις νομικές απαιτήσεις.

Αν είστε νέος οδηγός στην Ελλάδα, η εύρεση προσιτής ασφάλειας αυτοκινήτου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ παράλληλα προστατεύετε το όχημά σας. Εδώ είναι μερικές σημαντικές παρατηρήσεις για τους νέους οδηγούς που ψάχνουν φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου:

  • Εκπτώσεις για φοιτητές οδηγούς: Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές οδηγούς που διατηρούν καλούς βαθμούς. Έτσι, αν είστε φοιτητής, βεβαιωθείτε ότι ρωτάτε για τυχόν διαθέσιμες εκπτώσεις.
  • Επιλογές ασφάλισης ανά χιλιόμετρο για νέους οδηγούς: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πλέον πολιτικές ασφάλειας ανά χιλιόμετρο, που μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους οδηγούς που δεν οδηγούν συχνά. Με αυτόν τον τύπο πολιτικής, πληρώνετε μόνο για τα χιλιόμετρα που πραγματικά οδηγείτε, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα ασφάλιστρα.
  • Σύγκριση προσφορών: Είναι απαραίτητο να συγκρίνετε προσφορές από διάφορους παρόχους ασφαλίσεων για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για νέους οδηγούς. Αφιερώστε χρόνο για έρευνα και λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε την πιο προσιτή κάλυψη.
  • Προγράμματα εκπαίδευσης οδηγών: Η ολοκλήρω

Προσιτή ασφάλεια αυτοκινήτου για οχήματα με χαμηλή διανυθείσα απόσταση.

Ως ένας νεαρός οδηγός στην Ελλάδα που αναζητά οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε προσιτές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου που σχεδιάζονται ειδικά για οχήματα με χαμηλά χιλιόμετρα. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση για χαμηλά χιλιόμετρα ή πολιτικές πληρωμής ανάλογα με τα χιλιόμετρα, παρέχοντας μια οικονομική λύση για οδηγούς που δεν χρησιμοποιούν συχνά τα οχήματά τους.

Οι έκπτωσεις για χαμηλά χιλιόμετρα είναι έκπτωσεις που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους κατόχους ασφαλίστρων που οδηγούν λιγότερα χιλιόμετρα από τον μέσο οδηγό. Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό σας σπάνια, όπως για εκδρομές το Σαββατοκύριακο ή περιστασιακές αγορές, μπορείτε να είστε δικαιούχος αυτής της έκπτωσης. Αναφέροντας ακριβώς τα ετήσια χιλιόμετρα στην ασφαλιστική εταιρεία, μπορείτε ενδεχομένως να εξοικονομήσετε μια σημαντική ποσότητα στην ασφάλειά σας.

Μια άλλη επιλογή που αξίζει να λάβετε υπόψη είναι μια πολιτική πληρωμής ανάλογα με τα χιλιόμετρα. Με αυτόν τον τύπο πολιτικής, το ασφάλιστρο σας βασίζεται στον αριθμό των χιλιομέτρων που οδηγείτε. Ένα συσκευή τηλεματικής εγκαθίσταται στο όχημά σας για να καταγράφει τα χιλιόμετρά σας, και το ασφάλιστρο προσαρμόζεται κατάλληλα. Αν οδηγείτε λιγότερο, πληρώνετε λιγότερο. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για οδηγούς με χαμηλά χιλιόμετρα που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στην ασφάλεια τους.

Ασφάλεια αυτοκινήτου φιλική προς τον προϋπολογισμό με προαιρετικά παρεπόμενα.

Εάν είστε οδηγός με χαμηλό αριθμό χιλιομέτρων στην Ελλάδα και ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου που να είναι φιλική προς το προϋπολογισμό σας, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την προσθήκη προαιρετικών καλύψεων στην ασφαλιστική σας ασφάλεια. Αυτές οι επιπλέον καλύψεις μπορούν να σας προσφέρουν επιπλέον προστασία και ηρεμία χωρίς να επιβαρύνουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή φιλικής προς το προϋπολογισμό ασφάλισης αυτοκινήτου με προαιρετικές προσθήκες:

  • Οδική Βοήθεια: Αυτή η κάλυψη μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αν βρεθείτε απομονωμένοι στην πλευρά του δρόμου λόγω κατεστραμμένου ελαστικού, αδειασμένης μπαταρίας ή οποιουδήποτε άλλου μηχανικού προβλήματος. Παρέχει βοήθεια όπως ρυμούλκηση, παράδοση καυσίμου και υπηρεσίες κλειδαράτου.
  • Αποζημίωση Ενοικίασης Αυτοκινήτου: Αν το αυτοκίνητό σας επισκευάζεται μετά από ατύχημα, αυτή η κάλυψη θα σας αποζημιώσει για το κόστος ενοικίασης αντικαταστατικού οχήματος. Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και να εξασφαλίσει ότι θα έχετε ένα μέσο μεταφοράς ενώ το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο εργαστήριο.
  • Κάλυψη Κρυστάλλων: Αυτή η προσθήκη καλύπτει το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του παρμπρίζ ή των παραθύρων του αυτοκινήτου σας αν υποστούν ζημιά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιοχές όπου η οδοστρωτηριακή ύλη ή οι ακραίες καιρικές συνθήκες αυξάνουν τον κίνδυνο ζημιάς των γυαλιών.
  • Κάλυψη Προσωπικού Τραυματισμού: Αυτή η κάλυψη καλύπτει τα ιατρικά

Συνεργάτες insurancemarket.gr