9 Καλύτερες επιλογές ασφάλισης σπιτιού για σεισμούς στην Ελλάδα

Πίνακας Περιεχομένων

Ψάχνετε για τις καλύτερες επιλογές ασφάλισης για σεισμούς για το σπίτι σας στην Ελλάδα; Μην ψάχνετε παραπάνω! Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους κορυφαίους 9 παρόχους που προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη σε προσιτές τιμές.

Είτε έχετε ένα παλαιό σπίτι είτε μια ιδιοκτησία υψηλής αξίας, αυτές οι επιλογές ασφάλισης είναι προσαρμόσιμες ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Με ευέλικτες αυτονομίες και ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών, μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα είστε προστατευμένοι σε περίπτωση σεισμού.

Πλήρης κάλυψη σεισμών

Εάν ζείτε στην Ελλάδα, θα πρέπει να εξετάσετε την αγορά ασφάλειας για σεισμούς που παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη για σεισμικά γεγονότα. Η ολοκληρωμένη ασφάλεια για σεισμούς προσφέρει προστασία τόσο για τη δομική ζημιά όσο και για την απώλεια προσωπικών αγαθών που προκαλούνται από σεισμούς.

Με προσιτές ασφάλειες και γενναιόδωρα όρια κάλυψης, αυτός ο τύπος ασφάλειας μπορεί να σας προσφέρει γαλήνη ψυχής σε περίπτωση σεισμού. Συνήθως καλύπτει το κόστος επισκευής ή ανοικοδόμησης του σπιτιού σας, καθώς και την αντικατάσταση κατεστραμμένων ή κατεστραμμένων αντικειμένων.

Επιπλέον, η ολοκληρωμένη ασφάλεια για σεισμούς μπορεί να περιλαμβάνει επίσης κάλυψη για επιπλέον έξοδα διαβίωσης εάν αναγκαστείτε να μετακομίσετε προσωρινά λόγω ζημιάς από σεισμό. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε προσεκτικά τα όρια κάλυψης της ασφάλειάς σας για να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και το δυνητικό κόστος ανοικοδόμησης του σπιτιού σας και της αντικατάστασης των αντικειμένων σας σε περίπτωση σεισμού.

Προσιτή ασφάλεια για ελληνικά σπίτια

Εξετάστε προσιτές επιλογές ασφάλισης για σεισμούς για το ελληνικό σπίτι σας. Η προστασία του σπιτιού σας από ζημιές από σεισμούς είναι ζωτικής σημασίας και η εύρεση μιας ασφάλειας που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας είναι εξίσου σημαντική. Εδώ είναι μερικές προσιτές επιλογές πριμοδοτήσεων που μπορείτε να εξετάσετε:

 1. Βασική κάλυψη: Αυτή η επιλογή παρέχει βασική προστασία για το σπίτι σας, καλύπτοντας τη δομική ζημιά που προκαλείται από σεισμούς.
 2. Επιλογές αυτοαπαλογής: Επιλέξτε μια υψηλότερη αυτοαπαλογή για να μειώσετε την πριμοδότησή σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε άνετα το ποσό της αυτοαπαλογής σε περίπτωση σεισμού.
 3. Εκπτώσεις για συνδυασμένες ασφάλειες: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση όταν συνδυάζετε την ασφάλιση για σεισμούς με άλλες ασφαλείες, όπως ασφάλεια κατοικίας ή αυτοκινήτου.
 4. Πλάνα πληρωμής: Αναζητήστε ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ευέλικτα πλάνα πληρωμής, επιτρέποντάς σας να διασπείρετε το κόστος της πριμοδότησής σας σε διάφορους μήνες.

Θυμηθείτε να εξετάσετε προσεκτικά τις αποκλείσεις κάλυψης πριν λάβετε απόφαση. Ενώ υπάρχουν προσιτές επιλογές, βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και παρέχει επαρκή προστασία για το ελληνικό σπίτι σας.

Αξιόπιστοι παροχείς ασφάλισης για σεισμούς

Όταν πρόκειται για αξιόπιστους παρόχους ασφαλίσεων για σεισμούς στην Ελλάδα, θέλετε να εξετάσετε τις εταιρείες με την υψηλότερη αξιολόγηση στην αγορά. Αυτές οι εταιρείες έχουν αποδεδειγμένη ιστορία παροχής ολοκληρωμένης κάλυψης πολιτικής για ζημιές που σχετίζονται με σεισμούς.

Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών για να διασφαλίσετε ότι επιλέγετε έναν πάροχο ασφάλισης που είναι γνωστός για την άριστη εξυπηρέτηση και τη διαδικασία χειρισμού απαιτήσεων.

Εταιρείες Ασφαλίσεων με την Υψηλότερη Αξιολόγηση

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτές τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες για αξιόπιστη ασφάλεια για σεισμούς στην Ελλάδα. Όταν συγκρίνετε τις επιλογές κάλυψης και τα αξιολογικά στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών, αυτές οι τέσσερεις παροχείς ασφάλειας ξεχωρίζουν:

 1. Ασφάλειες Άλφα: Με μια ισχυρή φήμη για ικανοποίηση των πελατών και πλήρεις επιλογές κάλυψης, οι Ασφάλειες Άλφα προσφέρουν ανταγωνιστικές ασφάλειες για σεισμούς προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ιδιοκτητών σπιτιών στην Ελλάδα.
 2. Ασφάλειες Βήτα: Γνωστές για την εξαιρετική οικονομική σταθερότητά τους και την αξιόπιστη επεξεργασία αξιώσεων, οι Ασφάλειες Βήτα είναι μια αξιόπιστη επιλογή για ασφάλεια για σεισμούς. Οι πολιτικές τους προσφέρουν εκτεταμένη κάλυψη κατά της ζημιάς του ακινήτου και των προσωπικών αντικειμένων.
 3. Ασφάλειες Γάμμα: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία έχει εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τις εξατομικευμένες επιλογές κάλυψης. Οι Ασφάλειες Γάμμα προσφέρουν ευέλικτες πολιτικές που μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό.
 4. Ασφάλειες Δέλτα: Με έμφαση στην προσιτότητα και την αξιόπιστη κάλυψη, οι Ασφάλειες Δέλτα είναι μια δημοφιλής επιλογή για ασφάλεια για σεισμούς στην Ελλάδα. Προσφέρουν μια σειρά επιλογών πολιτικής για να καλύψουν τις διάφορες απαιτήσεις των ιδιοκτητών σπιτιών.

Όταν πρόκειται για την προστασία του σπιτιού σας από σεισμούς στην Ελλάδα, αυτές οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες είναι αυτές που μπορείτε να εμπιστευθεί

Λεπτομέρειες Κάλυψης Πολιτικής

Για αξιόπιστη κάλυψη ασφάλισης για σεισμούς από τους κορυφαίους παρόχους, ρίξτε μια ματιά στις λεπτομέρειες της ασφαλιστικής ασφάλισης που προσφέρονται από αυτές τις έμπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Όταν εξετάζετε την ασφάλιση για σεισμούς, είναι κρίσιμο να κατανοήσετε πλήρως την κάλυψη και τις αποκλείσεις της πολιτικής. Οι αποκλείσεις αναφέρονται σε συγκεκριμένα γεγονότα ή περιστάσεις που δεν καλύπτονται από την ασφαλιστική πολιτική.

Συνήθεις αποκλείσεις στην ασφάλιση για σεισμούς μπορεί να περιλαμβάνουν ζημιές που προκαλούνται από πλημμύρες, κατολισθήσεις ή τσουνάμι. Είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά αυτές τις αποκλείσεις για να καθορίσετε εάν απαιτείται επιπλέον κάλυψη για αυτούς τους κινδύνους.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη διαδικασία αξιώσεων της ασφαλιστικής εταιρείας. Εξοικειωθείτε με τα βήματα και τις απαιτήσεις για την υποβολή αξίωσης, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης τεκμηρίωσης και των προθεσμιών.

Ενημερωθείτε καλά για τις αποκλείσεις της πολιτικής και τη διαδικασία αξιώσεων θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση κατά την επιλογή του κατάλληλου παρόχου ασφάλισης για σεισμούς στην Ελλάδα.

Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών

Για να αξιολογήσετε την ποιότητα των παρόχων ασφαλίσεων για σεισμούς στην Ελλάδα, λάβετε υπόψη τις αξιολογήσεις ικανοποίησης των πελατών τους. Αυτές οι αξιολογήσεις παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το επίπεδο εξυπηρέτησης και εμπειρίας πελατών που μπορείτε να αναμένετε από κάθε πάροχο. Όταν επιλέγετε έναν πάροχο ασφάλισης για σεισμούς, αναζητήστε υψηλές αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών, καθώς αυτό υποδεικνύει ότι άλλοι ασφαλισμένοι είναι ικανοποιημένοι με την κάλυψη τους και τη συνολική εξυπηρέτηση που λαμβάνουν.

Λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες κατά την αξιολόγηση των αξιολογήσεων ικανοποίησης πελατών:

 1. Ποσοστό διατήρησης: Ένα υψηλό ποσοστό διατήρησης υποδεικνύει ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με τον ασφαλιστικό τους πάροχο και επιλέγουν να ανανεώνουν τις ασφαλείες τους κάθε χρόνο.
 2. Αποτελεσματικότητα διαδικασίας αποζημίωσης: Αναζητήστε ασφαλιστικούς παρόχους που έχουν φήμη για την αποτελεσματική διεκπεραίωση των αποζημιώσεων. Αυτό εξασφαλίζει ότι αν αντιμετωπίσετε έναν σεισμό και χρειαστείτε να υποβάλετε απαίτηση, η διαδικασία θα είναι ομαλή και απαλλαγμένη από προβλήματα.
 3. Ανατροφοδότηση πελατών: Διαβάστε κριτικές και μαρτυρίες από άλλους ασφαλισμένους για να πάρετε μια ιδέα για τις εμπειρίες τους με τον ασφαλιστικό πάροχο. Θετικά σχόλια μπορούν να σας δώσουν εμπιστοσύνη για την επιλογή σας.
 4. Επικοινωνία και υποστήριξη: Ένας αξιόπιστος πάροχος ασφάλισης για σεισμούς θα πρέπει να έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και να ανταποκ

Κορυφαίες επιλογές ασφάλισης σπιτιού

Όταν εξετάζετε τις καλύτερες επιλογές ασφάλισης κατοικίας για σεισμούς στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να εξετάσετε πολιτικές ασφάλισης κατοικίας με υψηλή βαθμολογία που παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη και αξιόπιστες υπηρεσίες αποζημίωσης.

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη προστασία για το σπίτι σας, είναι απαραίτητο να βρείτε ασφαλιστικές πολιτικές που προσφέρουν προσιτές ασφάλειες και μια εύκολη διαδικασία αποζημίωσης. Οι προσιτές ασφάλειες σας επιτρέπουν να προστατεύσετε το σπίτι σας χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας, ενώ μια εύκολη διαδικασία αποζημίωσης εξασφαλίζει ότι μπορείτε να υποβάλετε γρήγορα και αποτελεσματικά αίτηση για αποζημίωση σε περίπτωση σεισμού.

Προσαρμόσιμες πολιτικές για σεισμούς

Για να προσαρμόσετε την κάλυψη της ασφάλειας σας για σεισμούς στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, εξετάστε τις εξατομικευμένες πολιτικές ασφάλισης για σεισμούς που προσφέρονται από κορυφαίους παρόχους ασφάλισης κατοικιών στην Ελλάδα. Αυτές οι πολιτικές σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις επιλογές κάλυψης και τις πρόσθετες επιλογές, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε το επίπεδο προστασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εδώ είναι τέσσερις λόγοι για τους οποίους αξίζει να εξετάσετε τις εξατομικευμένες πολιτικές ασφάλισης για σεισμούς:

 1. Εξατομικευμένες επιλογές κάλυψης: Με τις εξατομικευμένες πολιτικές, μπορείτε να επιλέξετε τα συγκεκριμένα είδη ζημιών και απωλειών για τα οποία θέλετε να καλυφθείτε. Αυτό εξασφαλίζει ότι η πολιτική σας είναι συμβατή με τις μοναδικές σας ανάγκες και προτεραιότητες.
 2. Επιλογές προσθήκης ασφάλισης για σεισμούς: Πολλοί παρόχοι ασφάλισης προσφέρουν πρόσθετες επιλογές κάλυψης που μπορούν να προστεθούν στην πολιτική σας. Αυτές οι προσθήκες μπορεί να περιλαμβάνουν κάλυψη για προσωρινή διαμονή, απομάκρυνση ερειπίων και έξοδα απώλειας χρήσης.
 3. Ευελιξία στα αυτοσχέδια: Οι εξατομικευμένες πολιτικές συνήθως σας επιτρέπουν να επιλέξετε το ποσό της αυτοσχέδιας που σας ταιριάζει. Μια μεγαλύτερη αυτοσχέδια μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερες ασφάλειες, ενώ μια μικρότερη αυτοσχέδια παρέχει μεγαλύτερη αρχική κάλυψη.
 4. Ενισχυμένη αίσθηση ασφάλειας: Προσαρμόζοντας την πολιτική ασφάλισης σας για σεισμούς, μπορείτε να έχετε την αίσθηση ασφάλειας ότι είστε

Ειδική κάλυψη για παλιά σπίτια

Όταν πρόκειται για παλιά σπίτια, η προσαρμογή για σεισμική ασφάλεια είναι ένα κρίσιμο ζήτημα. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν συγκεκριμένα κριτήρια επιλεξιμότητας για παλιά σπίτια, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία του κτιρίου, τα υλικά κατασκευής και οι προηγούμενες αναβαθμίσεις σεισμικής προστασίας.

Είναι σημαντικό να εκτιμήσετε την οικονομική αποδοτικότητα ειδικής κάλυψης για παλιά σπίτια, λαμβάνοντας υπόψη τους δυνητικούς κινδύνους και την αίσθηση ασφάλειας που παρέχει σε περίπτωση σεισμού.

Αναβάθμιση για σεισμική ασφάλεια

Εάν κατέχετε ένα παλαιότερο σπίτι στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την επισκευή για σεισμική ασφάλεια, προκειμένου να εξασφαλίσετε εξειδικευμένη κάλυψη για την ασφάλιση από σεισμούς. Η επισκευή του σπιτιού σας μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, όπως:

 1. Ενισχυμένη δομική ακεραιότητα: Η επισκευή ενισχύει τα θεμέλια, τους τοίχους και τη συνολική δομή του σπιτιού σας, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στη σεισμική δραστηριότητα.
 2. Βελτιωμένη ασφάλεια: Με την επισκευή του σπιτιού σας, μειώνετε σημαντικά τον κίνδυνο κατάρρευσης της κατασκευής κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, προστατεύοντας τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 3. Αύξηση της αξίας του ακινήτου: Η επισκευή προσθέτει αξία στην ιδιοκτησία σας, καθώς δείχνει ότι το σπίτι σας είναι προετοιμασμένο για σεισμικά γεγονότα.
 4. Προγράμματα κυβέρνησης υποστήριξης: Στην Ελλάδα, υπάρχουν προγράμματα κυβερνητικής υποστήριξης που είναι διαθέσιμα για να υποστηρίξουν τους ιδιοκτήτες στην επισκευή των παλαιότερων σπιτιών τους. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν οικονομική ενίσχυση και τεχνική καθοδήγηση για να διασφαλίσουν ότι η επισκευή γίνεται σωστά και αποτελεσματικά.

Κριτήρια επιλεξιμότητας για ασφάλιση

Για εξειδικευμένη κάλυψη για ασφάλιση γηραιότερων σπιτιών στην Ελλάδα για σεισμούς, οι κριτήρια επιλεξιμότητας σας θα βασίζονται σε διάφορους παράγοντες. Οι ασφαλιστικές εταιρείες συνήθως έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις επιλεξιμότητας για την καθορισμό αν το γηραιότερο σπίτι σας πληροί τις προϋποθέσεις για κάλυψη. Αυτές οι απαιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την ηλικία του σπιτιού, τα υλικά κατασκευής και την κατάσταση της κατασκευής.

Τα γηραιότερα σπίτια μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε λεπτομερή έλεγχο από καταρτισμένο μηχανικό για την αξιολόγηση της σεισμικής τους ασφάλειας. Τα έγγραφα που απαιτούνται για την επιλεξιμότητα ασφάλισης μπορεί να περιλαμβάνουν απόδειξη κυριότητας, έρευνες ακινήτων και μηχανικές εκθέσεις. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί επίσης να λάβουν υπόψη την τοποθεσία του σπιτιού σε σχέση με σεισμογραφικές γραμμές ή περιοχές υψηλού κινδύνου σεισμικότητας.

Είναι σημαντικό να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να πληροίτε τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας ασφάλισης για να διασφαλίσετε ότι το γηραιότερο σπίτι σας στην Ελλάδα προστατεύεται επαρκώς από ζημιές από σεισμό.

Κόστος-αποτελεσματικότητα της κάλυψης

Για να καθορίσουν την αποδοτικότητα του εξειδικευμένου καλύμματος για παλιότερα σπίτια, οι ασφαλιστικές εταιρείες αξιολογούν διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την ηλικία του σπιτιού, τα υλικά κατασκευής, τη δομική κατάσταση και την τοποθεσία σε σχέση με επικίνδυνες γραμμές επαφής ή περιοχές υψηλού κινδύνου από σεισμούς. Όταν λαμβάνετε υπόψη τη σεισμική ασφάλιση για το παλιότερο σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες:

 1. Ηλικία κτιρίου: Τα παλιότερα σπίτια μπορεί να έχουν υψηλότερο κίνδυνο ζημιάς κατά των σεισμών λόγω απαρχαιωμένων πρακτικών κατασκευής και υλικών. Η ενίσχυση ή η επισκευή της δομής μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτού του κινδύνου.
 2. Υλικά κατασκευής: Τα σπίτια κατασκευασμένα από ανθεκτικό σκυρόδεμα ή χάλυβα έχουν την τάση να αντέχουν καλύτερα σε σεισμούς από εκείνα που είναι κατασκευασμένα από τούβλα ή ξύλο. Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται στο σπίτι σας θα επηρεάσουν το κόστος της ασφάλειας.
 3. Δομική κατάσταση: Η συνολική κατάσταση και συντήρηση των θεμελίων, των τοίχων και της στέγης του σπιτιού σας παίζουν κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό του κόστους της σεισμικής ασφάλισης. Οι τακτικοί έλεγχοι και οι επισκευές μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των πιθανών κινδύνων.
 4. Τοποθεσία: Τα σπίτια που βρίσκονται σε περιοχές με ιστορικό σεισμικής δραστηριότητας ή κοντά σε γραμμές επαφής έχουν υψηλότερο κίνδυνο ζημιάς από σεισμούς. Οι ασφάλειες μπορεί να είναι ακριβότερες για τα σπίτια σε τέτοιες περιοχές υψηλού κινδύνου.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτο

Υπερβολική προστασία από σεισμούς για υψηλής αξίας κατοικίες

Θεωρήστε την προσθήκη επιπλέον κάλυψης για το πολυτελές σας σπίτι με υπερβολική προστασία από σεισμούς.

Ενώ η ασφάλιση από σεισμούς προσφέρει βασική κάλυψη για ζημιές που προκαλούνται από σεισμούς, τα πολυτελή σπίτια μπορεί να απαιτούν επιπλέον προστασία λόγω της αυξημένης αξίας τους και του υψηλότερου κόστους αντικατάστασής τους.

Η υπερβολική κάλυψη από σεισμούς σχεδιάστηκε για να παρέχει επιπλέον οικονομική ασφάλεια και να εξασφαλίζει ότι είστε επαρκώς προστατευμένοι σε περίπτωση σοβαρού σεισμού.

Αυτός ο τύπος κάλυψης προσφέρει υψηλότερα όρια από την τυπική ασφάλιση από σεισμούς, επιτρέποντάς σας να ξαναχτίσετε ή να επισκευάσετε την πολυτελή ιδιοκτησία σας χωρίς να ανησυχείτε για την υπέρβαση των ορίων της ασφάλειας.

Με την προστασία της πολυτελούς ιδιοκτησίας σας, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια ότι η επένδυσή σας είναι προστατευμένη από τις καταστροφικές επιπτώσεις των σεισμών.

Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ασφαλίσεων για να προσδιορίσετε τον κατάλληλο βαθμό υπερβολικής κάλυψης από σεισμούς για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Ευέλικτα αφερέγγυα και ασφάλειες

Μπορείτε να προσαρμόσετε την ασφάλεια σας για σεισμούς με ευέλικτα αφερέγγυα και ασφάλειες που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εδώ υπάρχουν τέσσερις λόγοι για τους οποίους η επιλογή ευέλικτων επιλογών κάλυψης και υπολογισμού ασφαλίστρων μπορεί να είναι επωφελής για εσάς:

 1. Προσαρμοσμένα αφερέγγυα: Με ευέλικτα αφερέγγυα, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε το ποσό με το οποίο είστε άνετοι να πληρώσετε από την τσέπη σας πριν η ασφάλισή σας αρχίσει να ισχύει. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε έναν ισορροπία μεταξύ ενός χαμηλότερου αφερέγγυου και ενός υψηλότερου ασφάλιστρου ή αντίστροφα.
 2. Εξατομικευμένα ασφάλιστρα: Επιλέγοντας ευέλικτα ασφάλιστρα, μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό που πληρώνετε για την ασφάλεια σεισμού βάσει του προϋπολογισμού και της ανοχής στον κίνδυνο σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι έχετε μια ασφάλεια που είναι προσιτή αλλά παρέχει επαρκή προστασία για το σπίτι σας.
 3. Αξιολόγηση κινδύνου: Τα ευέλικτα αφερέγγυα και ασφάλιστρα λαμβάνουν υπόψη τους συγκεκριμένους παράγοντες κινδύνου που συνδέονται με την τοποθεσία και την ιδιοκτησία σας. Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική σας πολιτική προσαρμόζεται στους μοναδικούς κινδύνους σεισμού που αντιμετωπίζετε, χαρίζοντάς σας γαλήνη.
 4. Εξοικονόμηση κόστους: Με τη δυνατότητα προσαρμογής των αφερεγγύων και των ασφαλίστρων σας, μπορείτε πιθανώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλεια σεισμού σας. Βρίσκοντας την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ κόστους και κάλυψης, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας

Υπηρεσία Πελατών Ανώτερης Ποιότητας και Υποστήριξη Αποζημιώσεων

Βιώστε εξαιρετική υποστήριξη και βοήθεια για τις αξιώσεις ασφάλισης σε περίπτωση σεισμού μέσω της ανώτερης εξυπηρέτησης πελατών μας.

Στην εταιρεία μας, δίνουμε προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας των αξιώσεων για να εξασφαλίσουμε μια άψογη εμπειρία για τους πελάτες μας. Η αφοσιωμένη μας ομάδα εργάζεται με επιμέλεια για να χειριστεί τις αξιώσεις σας άμεσα και ακριβώς, μειώνοντας οποιαδήποτε αναστάτωση προκαλείται από το δυσάρεστο γεγονός ενός σεισμού.

Κατανοούμε την επείγουσα φύση της κατάστασής σας, γι' αυτό και προσφέρουμε βοήθεια για αξιώσεις 24/7. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία των αξιώσεων και να σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της προκλητικής περιόδου.

Με τη δέσμευσή μας για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να εμπιστευθείτε ότι οι αξιώσεις ασφάλισης σας για σεισμούς θα χειριστούν με τη μεγαλύτερη προσοχή και αποτελεσματικότητα.

Συνεργάτες insurancemarket.gr